Ik wil één product bestellen met meerdere ontwerpen. Hoe doe ik dat?

Bestellen van een product met meerdere ontwerpen doe je zo:

1. Kies je product en geef je voorkeuren aan. Kies de oplage voor één ontwerp.
  2. Verhoog je oplage van je bestelling. Dit doe je in de winkelwagen met het plus-teken (+). Die staat links op je scherm.
  3. Plaats je bestelling. Lever voor ieder item in je winkelwagen een ontwerp aan.

Meer weten? Kijk deze video over het aanleveren van  bestanden.