Ik wil één product bestellen met meerdere ontwerpen. Hoe doe ik dat?

Wil je bijvoorbeeld twee soorten flyers en elk 25 stuks? Zo bestel je meerdere ontwerpen van hetzelfde product:

1. Kies je product en geef je voorkeuren aan. Kies de oplage voor één ontwerp.
  2. Verhoog je oplage van je bestelling. Dit doe je in de winkelwagen met het plus-teken (+). Die staat links op je scherm.
  3. Plaats je bestelling. Lever voor ieder item in je winkelwagen een ontwerp aan.

Let op: Dit geldt niet voor spandoeken, roll-up banners en plaatmateriaal. Deze producten hebben de optie om meerdere bestanden aan te leveren in één keer!

Lees hier meer over het plaatsen van een bestelling.