Hoe weet ik of mijn bestand drukklaar is?

Lever je jouw bestand aan via onze automatische aanlevertool? Je ziet dan gelijk of je bestand goed is om te drukken of dat het je het bestand nog moet aanpassen.

Wij checken je bestand op de volgende punten:

• Zijn de lettertypen bijgesloten in het bestand?
  • Is het bestand in PMS of CMYK aangeleverd?
  • Is de kwaliteit (resolutie) van het bestand voldoende?
  • Zijn de pagina's gevuld?
  • Is het bestand geroteerd?

Zijn er verbeterpunten? Pas die dan aan en lever je bestand opnieuw aan. We raden je aan je bestand in 2D én 3D te bekijken om de plaatsing van je ontwerp te dubbelchecken. Open tot slot de pdf en bekijk de drukproef. Ben je tevreden? Klik dan op 'Akkoord'.

Meer weten? Check dit filmpje over bestanden aanleveren op Drukwerkdeal.nl.