Welk bestandstypen kan ik uploaden?

Upload je bestand altijd als een (drukklare) pdf, met profiel DF/X1a:2001.

Gebruik altijd een professioneel ontwerpprogramma als Adobe InDesign, Illustrator of Photoshop en lever je bestand aan in één laag.

Word (.doc), Powerpoint (.ppt), Excel (.xls) of andere bestandstypes uit het Microsoft Office pakket zijn niet geschikt voor professioneel afdrukken.

Meer wat over de instellingen van je pdf? Bekijk de handige filmpjes hieronder: