Mijn order staat op ‘Verzonden’. Ik heb alleen voor afhalen gekozen. Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Dit bericht betekent dat jouw bestelling verzonden is naar ons.

Je kunt je bestelling ophalen zodra deze bij ons klaarligt. Je ontvangt hier een e-mail over. Bij deze e-mail zit een afhaalticket. Print dit ticket en laat het bij ons aan de balie zien.

Ben je niet in de gelegenheid om het afhaalticket te printen? Je kunt deze dan laten zien op je smartphone.