Wat is de status van mijn bestelling?

Log in en ga naar 'Orders in verwerking'. Klik op een order en je ziet in één oogopslag wat de status is. Lees hieronder wat welke status betekent.

In behandeling (In beh.)
Je bestelling is in behandeling en nog niet helemaal klaar. We wachten nog op je bestanden en/of betaling.

Klaar voor bestandscontrole (G.controle)
Je hebt je bestanden aangeleverd via de alternatieve aanlevermethode. Een van onze medewerkers controleert op korte termijn je bestand.

Bestanden afgekeurd (Afgek.)
Je hebt een e-mail ontvangen met de reden waarom je bestand is afgekeurd. Wijzig je bestand en lever opnieuw aan via onze website.

In productie/in druk
Je bestelling is in productie. Wijzigen kan niet meer.

Verzonden (Verz.)
Je bestelling is onderweg. Als je hebt gekozen voor 'Afhalen in Deventer' ontvang je van ons binnen 48 uur een afhaalticket via e-mail.

Geannuleerd (Annul.)
Je bestelling is door jou of door een van onze medewerkers geannuleerd.

In de wacht (In wacht)
Je bestelling is door jou of door ons in de wacht gezet. Mocht je zelf hebben gevraagd de order 'on hold' te zetten, dan is het van belang dat je ook zelf contact met ons opneemt zodra er actie gewenst is. Hebben wij de status 'on hold' gezet, dan wordt het zeer binnenkort weer van deze status afgehaald.