Wat is de status van mijn bestelling?

Log in en ga selecteer rechts op onze website 'Orders in verwerking'. Klik op een order en de status komt naar voren.

In behandeling (In beh.)
Je bestelling is in behandeling en nog niet helemaal klaar. We wachten nog op je bestanden en/of betaling.

Klaar voor bestandscontrole (G.controle)
Je hebt je bestanden aangeleverd via de alternatieve aanlevermethode. Wij controleren zo snel mogelijk je bestand.

Bestanden afgekeurd (Afgek.)
Je hebt een e-mail ontvangen met de reden waarom je bestand is afgekeurd. Wijzig je bestand en lever opnieuw aan via onze website.

In productie/in druk
Je bestelling is in productie. Je kan nu alleen nog adresgegevens aanpassen.

Verzonden (Verz.)
Je bestelling is onderweg. Als je hebt gekozen voor 'Afhalen in Deventer' ontvang je van ons binnen 48 uur een afhaalticket via e-mail.

Geannuleerd (Annul.)
Je bestelling is door jou of door één van onze medewerkers geannuleerd.

In de wacht (In wacht)
Je bestelling is door jou of door ons in de wacht gezet. Mocht je hier om gevraagd hebben, dan neem je ook weer zelf contact met ons op om de order door te laten gaan. Hebben wij de status in de wacht gezet? Dan wordt het zeer binnenkort weer van deze status afgehaald.