Ik wil een proefdruk. Kan dat?

Wij versturen geen fysieke proefexemplaren van je drukwerk per post. We kunnen je alleen een digitale proef toesturen.

Hoe gaat het in z'n werk?

Klik tijdens het uploaden van je bestanden op 'PDF voorbeeld' om een digitaal voorbeeld in hoge resolutie te zien.

Wil je het papier eerst voelen en bekijken?

Vraag dan een gratis monsterbox aan via de website.

Sample
Zit jouw gewenste product niet in de monsterbox? Je kunt ons altijd e-mailen met de vraag naar een sample van een product. We hebben een aantal producten op voorraad om als samples te versturen. E-mail ons via info@drukwerkdeal.nl voor meer informatie.

Weten hoe je bestanden uploadt bij Drukwerkdeal.nl? Bekijk dit filmpje: