Wat is een subaccount? En wat kan ik hiermee doen?

Het account dat je voor het eerst aanmaakt op onze website is het 'Hoofdaccount'. Hiermee beheer je het volledige account. Het is mogelijk om in het hoofdaccount één of meerdere subaccounts aan te maken. Een hoofdaccount bepaalt de bevoegdheden voor een subaccount. Denk bijvoorbeeld aan:

• Orders plaatsen
  • Orders bekijken
  • Orders aanpassen
  • Orders annuleren
  • Facturen bekijken
  • Reclamaties bekijken
  • Reclamaties beheren
  • Adresboek beheren
  • Bestanden toevoegen
  • Gebruikers blokkeren

Een subaccount is handig als er meerdere werknemers van een bedrijf drukwerk bestellen of als de factuur door een de Financiële afdeling betaald wordt.

Subaccount aanmaken? Via 'Mijn account' klik je op 'Mijn accounts'. Hier voeg je een nieuw account toe via 'Nieuw account toevoegen'. Dit kan voor ieder subaccount (werknemer) anders zijn.

Subaccount verwijderen? Ga naar 'Mijn account' en klik op 'Mijn accounts'. Selecteer het subaccount dat je wilt verwijderen klik op ‘Verwijderen’.