Wat is een subaccount? En wat kan ik hiermee doen?

Het account dat je voor het eerst aanmaakt op onze website is het 'Hoofdaccount'. Hierin kan je één of meerdere subaccounts aanmaken. Een hoofdaccount bepaalt de bevoegdheden, zoals:

• orders plaatsen/bekijken/aanpassen en annuleren;
  • facturen bekijken;
  • reclamaties bekijken en beheren;
  • adresboek beheren;
  • bestanden toevoegen;
  • gebruikers blokkeren.

Wanneer is een subaccount handig?

Als er meerdere werknemers in je bedrijf drukwerk bestellen of als de factuur door de Financiële afdeling betaald wordt.

Hoe maak ik een subaccount aan?

Ga naar 'Mijn account' en klik op 'Mijn accounts'. Hier voeg je een nieuw account toe via 'Nieuw account toevoegen'.

Subaccount verwijderen?

Ga naar 'Mijn account' en klik op 'Mijn accounts'. Selecteer het subaccount dat je wilt verwijderen klik op ‘Verwijderen’.