Ik heb een bestand geüpload, maar ik wil een nieuw bestand aanleveren. Kan dat?

Heb je via de website een bestand geüpload, maar wil je toch een ander bestand aanleveren? Dat kan tot het moment dat we je bestelling in productie nemen. Doe het volgende:

1. Log in op 'Mijn account' op Drukwerkdeal.nl .
  2. Ga naar 'Mijn bestellingen' en klik op je ordernummer.
  3. Kies in het overzicht voor 'Bekijk aangeleverde bestanden'.
  4. Verwijder hier je bestand.
  5. Lever vervolgens een nieuwe bestand aan.

Is je order in productie? Dan kun je geen wijzigingen meer aanbrengen in je bestelling.