Wordt het bestand dat ik gemaakt heb via de ontwerptool opgeslagen?

Log altijd eerst in voordat je gaat ontwerpen. Doe je dit niet? Dan slaat het ontwerp niet op en moet je opnieuw beginnen. 

Ben je ingelogd en wil je het ontwerp een andere keer afmaken? Geen probleem. Sla het bestand op. Later kan je die weer terugvinden in 'Mijn account' - 'Mijn ontwerpen'.

Hou er rekening mee dat je ontwerp specifiek voor dat product gemaakt is. Besluit je later om van je ontworpen visitekaartje een beachflag te maken, dan moet je hiervoor een nieuwe bestelling en een nieuw ontwerp maken.