Hoe wijzig ik het afleveradres?

Dit kun je zelf aanpassen via je account. Ga in 'Mijn account' naar 'Mijn bestellingen'en klik op 'Toon bestelling' van de betreffende order. Selecteer bij 'Adresgegevens' het afleveradres dat je wil hebben.

LET OP! Heeft je order de status 'Verzonden'? In dit geval kun je het afleveradres niet meer wijzigen.

LET OOK OP! Achteraf kan je niet meer kiezen voor een afhaallocatie. Dit kunnen wij ook niet voor je aanpassen.