Ik wil een eerdere order herhalen. Kan dat?

Ja dat kan. Zolang het een standaard product is dat besteld is via de website en de specificaties gelijk zijn aan die van je vorige bestelling. Hoe je dat regelt, lees je hieronder.

1. Ga naar 'Mijn account'.
  2. Klik op 'Mijn bestellingen'.
  3. Zoek de betreffende bestelling erbij en open de order.
  4. Klik op de button 'Producten opnieuw bestellen'.

Daarna krijg je de vraag of je nieuwe bestanden wil aanleveren of de bestaande bestanden wilt gebruiken.

Vorige keer na een offerte besteld?
Vraag deze offerte opnieuw aan via info@drukwerkdeal.nl en refereer naar je vorige bestelling. We brengen deze offerte dan opnieuw uit. Daarna kun je het product bestellen.

Zie je de optie 'Deze bestelling nogmaals plaatsen' niet? Lees dan het artikel:
'Ik kan de order niet herhalen. Wat nu?'.