Hoe betaal je met PayPal?

Stap 1:
In het bestelproces kies je bij stap 3 voor de betaalmethode PayPal. Daarna ga je verder met het bestellen van je order. Na stap 4 komt een pop-up in beeld voor betaling. Kies voor ‘Betalen’.

Stap 2:
Hier klik je weer op de oranje knop met ‘Betalen’. Je wordt dan doorgestuurd naar de pagina van PayPal zelf:

Stap 3:
Vul je accountgegevens in. Klik op ‘Inloggen’.

Stap 4:
Klik op ‘Nu betalen’. Je betaalt nu via je PayPalrekening.

Een terugbetaling op jouw Paypal account kunnen wij niet uitvoeren. Heb je recht op een credit? Geef ons dan de tenaamstelling en IBAN-rekeningnummer. Hier zullen wij zo snel mogelijk het bedrag op terugstorten.