Hoe upload ik mijn bestand?

Klaar om je bestanden te uploaden? Dit doe je via de uploadtool op onze site.

Zo voeg je het bestand toe:

• Ga naar 'Mijn account'.
  • Klik op 'Mijn bestellingen'.
  • Selecteer  'Toon bestelling'.
  • Klik op de oranje button 'Bestand aanleveren'.
  • Je bent nu in de online aanlevertool. Wil je hier meer info over? Kijk het filmpje!

Alternatieve aanlevermethode

Is de automatische uploadmethode niet mogelijk? Dan bieden we een alternatieve aanlevermethode aan. Wij checken je bestand dan handmatig. Hou wel rekening met een langere doorlooptijd. We laten je per mail weten wanneer je order in productie is gegaan.