Hoe zet je een beurswand op?

We hebben ook Pdf's van de verschillende handleidingen.

Ze staan onder de video.

 

Zie onderstaande video en uitleg hoe je een beurswand opzet.

Pop-up magnetic

De pop-up magnetic bestaat uit een simpel opklapsysteem, dat door het uittrekken van het systeem zijn ware grootte krijgt. De vervolgstap is om het systeem vast te klikken (magnetisch), waardoor het systeem zelf staat. Om daarna de print te kunnen bevestigen, moeten er magneetstrips worden vastgeklikt op het systeem. Daarna kunnen de printbanen (5, of 6, afhankelijk van het formaat) bevestigd worden op het systeem. Dit gaat gemakkelijk middels magneten, die al reeds zijn aangebracht op de printbanen.

Opzetten: 15 minuten, het systeem kan door 1 persoon opgezet worden.

Link: https://youtu.be/3q9tYtPLPEw

Beurswand rits

De beurswand rits bestaat uit een simpel aluminium ⌀ 30mm frame, dat gemakkelijk in elkaar kan worden 'geklikt'. Door middel van kleurenstickers is duidelijk welke buis bij welke buis hoort. Wanneer het systeem in elkaar is gezet, kan het doek worden aangebracht. Dit doek kan het beste worden aangebracht wanneer het systeem plat wordt gelegd. Schuif vervolgens het doek (met de bedrukking aan de juiste zijde) om het frame, en rits gemakkelijk de rits dicht. Zorg bij het dichtritsen dat het doek iets worden aangetrokken. Dit vergemakkelijkt het ritsen. Bij de levering zit een kleine handleiding hoe je de wand kan opzetten.

Opzetten: 10 minuten, het systeem kan door 1 persoon opgezet worden echter adviseren we om dit door 2 personen te doen. Hierdoor kan het doek makkelijker om het frame getrokken worden.

Link: https://youtu.be/N9zZCC7IPKE