Wat zijn Drukwerkdeal.nl Branded solutions?

Deelnemers aan het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma hebben toegang tot alle tools en services van Drukwerkdeal.nl die je helpen je bedrijf online te laten groeien:

White Label Shop
Een compleet ingerichte grafische webshop inclusief betaalsystemen. De White Label Shop geeft je klanten toegang tot het complete assortiment van Drukwerkdeal.nl en andere leveranciers, in een huisstijl en een beleving die past bij je bedrijf.

Ga naar fit2print.com voor een voorbeeld van de Drukwerkdeal.nl White Label Shop.

Drukwerkdeal.nl API
Bouw je liever je eigen custom webshop? Met de Drukwerkdeal.nl API koppel je die aan het productassortiment van Drukwerkdeal.nl, inclusief levertijden en prijzen.

Just Branded
Een online portal die jou helpt je DTP-workflow te automatiseren en je huisstijl te beheren voor elke flyer, poster of sociale media-uiting die de deur uit gaat.

Ga naar demo.justbranded.nl en log in met gebruikersnaam ‘ilovecmyk’ en wachtwoord ‘justbrandnew’ om Just Branded online te bekijken.

Drukwerkcatalogus
Een online tool waarin je prijsberekeningen doorvoert en klanten zelf producten laat bestellen. Ga naar demo.drukwerkcatalogus.nl voor een online demonstratie van de Drukwerkdeal.nl Drukwerkcatalogus.

Wil je meer info over Drukwerkdeal.nl branded solutions? Stuur een mail naar partnerprogramma@drukwerkdeal.nl voor een persoonlijke uitleg of een demo van de Drukwerkcatalogus, de White label Shop en Just Branded.

Of schrijf je direct in voor het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma!

Lees ook:

Wat is het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma?

Voor wie is het Drukwerkdeal.nl partnerprogramma?