PostNL pakketautomaat

Bij de aflevermethode in de winkelwagen heeft de klant de optie om een PostNL pick-up point te selecteren. Sinds kort kan de klant ook kiezen voor een pakketautomaat. Dit wil zeggen dat de klant door middel van een afhaalcode het pakket uit een automaat kan halen.

Via een automaat kan je 7 dagen per week, 24 uur per dag je pakket ophalen. Op dit moment zijn het aantal automaten nog beperkt tot een paar locaties in Tilburg, Breda en Almere.

Hoe te werk?

• De klant selecteert op onze website optie 'Ophalen op een PostNL-locatie'.
  • Daarna selecteer je bezorging in een pakket –en briefautomaat
  • Via de track&trace kan de klant vervolgens het pakket online volgen

De klant ontvangt een SMS en e-mail van PostNL met daarin een unieke code. Hiermee moet het pakket binnen 72 uur opgehaald worden.

Klik hier om de instructievideo te bekijken