Kan ik mijn bestand ook handmatig laten checken?

Ben je niet helemaal zeker of je drukbestand goed opgemaakt is? In ons aanleverscherm checkt het systeem jouw bestand op resolutie en afdrukgebied. Je ziet aan de rechterzijde van de pagina opmerkingen en waarschuwingen.

Door middel van de voorvertoning kun je zien of het afloopgebied goed gevuld is of dat er een witrand zal ontstaan.

Eventuele opmerkingen en waarschuwingen dien je goed te keuren door ze af te vinken. Wanneer dit is gebeurd gaat je order door naar de productie en kan het bestand niet meer worden gewijzigd.

Wil je toch graag dat jouw bestand door ons gecontroleerd wordt? Voor veel producten kan gekozen worden voor een betaalde bestandscontrole. Zie ook dit artikel waarin wordt uitgelegd waar we op controleren.

Voor sommige producten is het nog mogelijk om het bestand alternatief aan te leveren. Na het plaatsen van de order klik je in het aanleverscherm linksonder op de tekst: ‘Kom je er niet uit met onze aanlevertool?’

mceclip0.png

Hierna zal een link openen waarmee je jouw bestand kunt aanleveren.

mceclip1.png

Onze bestandsmedewerkers controleren het bestand op onze aanleverspecificaties. In dit artikel wordt uitgelegd waar op gecontroleerd wordt. Indien alles in orde is dan wordt de order doorgezet naar de productie. Is er iets niet in orde dan ontvang je van ons een mail met afkeurreden.

Let op: Door handmatige controle kan een vertraging ontstaan in de verwachte leverdatum.

Voor sommige producten zoals kleding en brochures worden de bestanden altijd handmatig gecontroleerd.