Klacht indienen

Ben je niet helemaal tevreden over je bestelde drukwerk? Of is je pakket beschadigd tijdens het transport? Wij zoeken graag samen met je naar een passende oplossing.

Een klacht indienen doe je gemakkelijk via 'Mijn account'. Ga naar 'Mijn bestellingen', klik op je bestelling en klik op de knop 'Klacht indienen'. Heb je meerdere orderregels in een bestelling? Je kunt per orderregel een klacht indienen.